WELCOME TO CHARLOTTENBERG RIDING ACADEMY

 

GLÄDJE

RESPEKT

FRAMGÅNG

Att umgås med hästar är inget som vi måste göra. Det tar mycket tid och det kostar mycket. Därför måste tiden vi använder och relationen vi har till hästarna vara fylld med glädje.

Hästen är ett djur med en högt utvecklad social förstålse för hierarkier och vilka rättigheter och plikter som följer varje given rang. Eftersom hästen är väldigt stark, tung och snabb är det svårt (och farligt) att ha en relation med den om inte den nödvändiga respekten är etablerad.

Framgång kommer mycket lättare, om det är roligt varje gång man ska vara med hästen. Och när både ryttare och häst respekterar varandra blir det ännu lättare att utvecklas och förbättra sig tillsammans.

Syftet med Charlottenberg Riding Academy är att du och din/a häst/ar ska få mer glädje, respekt och framgång när ni är tillsammans oavsett om du ”bara rider i skogen”, rider western, hoppar, tävlar i dressyr eller kanske något helt annat. 

Introduktion Ridakademi

Om Kathrine Heiberg

Clinics

Våra Hästar

Testimonials

Welcome       Riding Academy       Contact       Rooms       Books       Music

© All material and logos are copyright Charlottenberg Group except for otherwise mentioned. ® Charlottenberg Group, Charlottenberg Academy and all sub brands, Skandigration, Mefune, Heartland Rockhouse, Southern Plain, Cebege, the Manderers, Le Broden are all trademarks and part of the Charlottenberg Group. Lyrics and other media related material; Copyright Heartland Rockhouse. Charlottenberg Group est 2004. info (at) charlottenberggroup.com